Vastgoedbeheer

Het administratief, financieel en technisch beheren van woonruimten is complex. Waarom zou u het zelf doen? JRVastgoedbeheer is de specialist in het beheren van onroerend goed voor particulieren en bedrijven. Wij staan bekend als een toegewijde partner en we werken dagelijks in de wereld van onze klanten door heel Nederland. We brengen partijen en disciplines bijeen, zodat u uw investering veilig kunt stellen. Wij werken daarbij met een professioneel beheersysteem, Informant, dat allerlei voordelen met zich meebrengt zoals een internet portal waarbij je als verhuurder kan meekijken in ons systeem

Voor Wie?

Eigenaren van woonruimte en bedrijfspanden

Bent u vastgoedeigenaar, en op zoek naar een beheerder?

Bent u eigenaar van 1 of meer panden in de regio Den Haag/Leiden en ziet u uw onroerend goed als een goede investering in de toekomst? Wilt u uw woning, appartement of bedrijfsruimte laten beheren? JRVastgoedbeheer is al meer dan 25 jaar een professionele beheerder van bedrijfs- woonruimte.

Vastgoedbeheer zonder zorgen.

Ziet u uw vastgoed als een goede investering voor de lange termijn? Neemt u dan contact met ons op! Onze deskundige medewerkers beantwoorden graag al uw vragen.

Vastgoedmanagement & vastgoedbeheer regio Den haag

Zoekt u een iemand voor uw vastgoedbeheer in de regio Den haag? Wilt u uw woon- of bedrijfsruimte (tijdelijk) verhuren zonder maandelijks de daarbij behorende taken te vervullen? Of woont u in het buitenland en wilt u het beheer uit handen geven? Wij nemen het vastgoedbeheer graag van u over. Daarbij regelen wij alle administratieve, commerciële, technische en financiële zaken rondom de verhuur voor u. Zo heeft u uw handen vrij om u op andere zaken te richten.

Verhuur van uw pand

Heeft u nog geen betrouwbare huurders gevonden? Wij werken samen met verschillende verhuurkantoren waaronder Rotsvast (partner bij de verhuur, verkoop en beheer van woonruimte voor particulieren en bedrijven).Voor alle zaken die daar dan weer uit voortvloeien is beheer van uw vastgoed door JRVastgoedbeheer de perfecte oplossing.

Waarom vastgoedbeheer?

Vastgoedbeheer bestaat uit verschillende onderdelen die u aandacht vragen. Waarschijnlijk ziet u uw onroerend goed als investering en wilt u de tijdrovende zaken liever aan een expert overlaten.

Waarom vastgoedbeheer?

Meer zekerheid en een goed rendement

Vastgoed als investering

Goed vastgoedbeheer zorgt op langere termijn aantoonbaar voor een beter rendement. Voor u als belegger en eigenaar is dat belangrijk. En door het beheer van JRVastgoedbeheer heeft u uw handen vrij voor uw eigen activiteiten.

Beheer uitbesteden

Wij regelen voor u alle commerciële beheerzaken. Ook verzorgen wij de financiën die samenhangen met de huur en verhuur. Daarnaast handelen we de verplichte administratieve zaken voor u af. Ook de nodige inspecties en het technisch onderhoud nemen wij u uit handen.

Huur en verhuur

De vastgoedwereld verandert continu. De vraag naar verhuur en huur van woningen of appartementen neemt jaarlijks toe. Heeft u nog geen huurder voor uw pand? Wij hebben contact met verschillende verhuurorganisaties.

Vastgoedbeheer regio Den haag

Wij stellen strenge eisen aan onze klanten. In onze regio zitten veel multinationals en kenniscentra. Dit wil zeggen: veel zakelijke huurders en voor u betekent dat continuïteit in de verhuur.

Vastgoedbeheer zonder zorgen

Een woning verhuren is ook niet geheel zonder risico met de huidige regelgeving en helaas komt het steeds vaker voor dat huurders de huursom steeds later of soms zelfs helemaal niet betalen. Tot nu toe was hier geen oplossing voor. Nu kan JRVastgoedbeheer de zorg voor het Financieel beheer volledig uit handen nemen met Verhuurzeker.

De voordelen van vastgoedbeheer

Wilt u weten hoe dit voor u kan werken?

  • Er is weinig leegstand

  • Onbezorgde verhuur

  • Minimale kosten

  • Alle expertise over beheer in één hand


  • Samenwerking met incasso afdeling

  • Technische binnen- en buitendienst

  • Verhuur met garantie opbrengst

  • Binnendienstmensen die huur- en beheerovereenkomsten verzorgen

Onze disciplines in vastgoedbeheer

Vastgoedbeheer bestaat uit verschillende onderdelen:

Administratief beheer

Bij het verhuren van uw onroerend goed…

Financieel beheer

Er zijn allerlei  financiële zaken die u moet regelen…

Technisch beheer

Technisch beheer is een belangrijk onderdeel…

Commercieel beheer

Hoe komt u aan een betrouwbare huurder…